VTM

Dorien Reynaert in paniek nadat ze dit vernomen heeft: “Dat is slikken”

door: Redactie
Afbeelding bron: VTM/Familie
Tot het einde van augustus mogen er geen massa-evenementen plaatsvinden door het coronavirus. Dat betekent een serieuze streep door de rekening van Dorien Reynaert en haar echtgenoot, die samen evenementenbureau Atmosfeer runnen. Dorien luchtte haar hart op sociale media.

“Toegegeven, we beleven allemaal moeilijke tijden. Maar ik slaagde er de afgelopen weken altijd in om toch positief te blijven en ik probeerde enigszins te genieten van deze unieke rustperiode die ik, gezien mijn normaal vrij hectische leven, nog nooit eerder heb meegemaakt. Ondertussen is de checklist van huishoudelijke klusjes ook nog nooit zo kort geweest. Maar de afgelopen dagen kwam er een kentering in mijn gemoedstoestand, de rust in mijn hoofd maakte plaats voor paniek en bezorgdheid. Wat heeft 2020 nog allemaal in petto voor ons?”, schrijft Dorien op Instagram.

“Het werd extra persoonlijk na het nieuws van gisteren, dat alle (massa) evenementen deze lente en zomer worden afgelast. Het zinnetje “och, die paar weken zonder inkomen overleven we wel” veranderde plots naar “ai, dit wordt toch wel een heel moeilijke periode om door te komen”... Natuurlijk, gezondheid boven alles maar als plots de kraan wordt dichtgedraaid, van de grootste inkomstenbron van Robin en mezelf, dan slik je toch wel even.”

Toch laat Dorien de moed niet zakken. “Maar dan deze middag ging ik even wandelen in de natuur met het lentezonnetje op m’n bolletje, zag hoe het mooie koolmeesje langs mij heen fladderde en ik kwam terug tot rust. Want we staan er niet alleen voor en we gaan hier allemaal sterker uitkomen. Dat moet gewoon...”