Tine Embrechts deelt emotionele boodschap: “Het doet echt pijn”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Tine Embrechts heeft op sociale media een emotionele boodschap gedeeld. Door het coronavirus valt de tournee van Jukebox 2020 in het water, en dat valt haar zwaar.

“Het was te verwachten maar toch doet het echt pijn om te beseffen dat onze tournee van Jukebox 2020 zo plots gestopt is en het waterkansje dat we hadden om nog terug te spelen ergens in het komende half jaar is sinds gisteren helemaal verdwenen”, schrijft Tine Embrechts op Instagram. “Natuurlijk staat onze gezondheid op de eerste plaats en maken we er het beste van en kunnen we alleen maar een diepe buiging maken voor alle mensen die zich nu te pletter werken om anderen te helpen en veilig te stellen, dat is prioritair, maar er zijn zo van die dagen waarop je het ineens lastig hebt met het feit dat je niet meer kan doen waar je zoooo veel van houdt... samen spelen en zingen, samen alle culturele centra afschuimen en van elke avond een unieke avond maken...om dan midden in de nacht thuis te komen en moe maar voldaan omver te vallen.”

“Ik denk aan iedereen die in de culturele sector werkt en voor wie de toekomst er nu heel onzeker uit ziet… Ik zou zeggen, zet thuis allemaal een goei muziekske op of kijk een fijne reeks op tv want wat zou het maar een saaie quarantaine zijn als er geen muzikanten, acteurs, regisseurs,... kunstenaars tout court zouden zijn... just saying. En hopelijk kunnen we iedereen in de toekomst terug verblijden met ons beroep.”