Ann Van Elsen maakt zich geen illusie: “Die pijn verdwijnt nooit”
PMN
Ann Van Elsen maakt zich geen illusie: “Die pijn verdwijnt nooit”
Foto: Photonews

Radiopresentatrice Ann Van Elsen kan een punt zetten achter een moeilijke periode in haar leven. Al had ze daar wel professionele hulp voor nodig.

Ann Van Elsen heeft het heel moeilijk gehad door haar echtscheiding met Gunther Vanhandenhoven, de vader van haar dochtertje June. “Na een tijdje begon ik fysieke klachten te krijgen zoals slapeloosheid en paniekaanvallen”, legt Ann uit in TV-Story.

“Op aanraden van mijn toenmalige huisarts, ben ik gestart met medicatie. Ik stond er eerst weigerachtig tegenover, maar het kon niet anders meer. Dat maakte het hele rouwproces minder rauw, maar wel langer.”

“Gevoelens, positief en negatief worden afgevlakt. Het leven wordt opnieuw draaglijker, maar de pijn verdwijnt niet. En wat die therapie betreft: dat zou al lang geen taboe meer mogen zijn. Een neutraal persoon bij wie je kunt ventileren, helpt je zaken als een scheiding makkelijker aanvaarden. Vandaag volg ik geen gesprekstherapie meer, maar mocht ik op een dag met mezelf weer in de knoop liggen, ga ik er opnieuw naartoe.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.