Janine Bischops merkt probleem op als opnames van Familie nog lang stilliggen: “Kijkers gaan dat zien bij Brigitte”

door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het is nog altijd niet geweten wanneer de opnames van Familie opnieuw starten. Het is voor de acteurs en actrices ook vervelend dat ze van niets weten.

Janine Bischops speelt in Familie de rol van Brigitte. “En ik kijk elke dag naar Familie op tv”, licht ze toe in Primo. “Maar binnenkort zal dat afgelopen zijn, omdat zowel Familie als Thuis binnen twee weken een paar maanden gaan stoppen.”

“Ik hoop dat ze me tijdig laten weten wanneer we opnieuw beginnen. Voor ik weer begin, moet ik op dieet. Anders krijgen de kijkers de ene dag een gewone Brigitte te zien, en de dag erna een zelfde Brigitte maar dan met enkele kilootjes erbij.”

Janine gaat een brooddieet volgen. “Dat werkt bij mij altijd”, zegt ze. “Je eet één dag niets anders dan volkorenbrood, zonder boter en beleg weliswaar. Je mag er zoveel van eten als je wil. En drie liter water drinken. De dag erna mag je opnieuw eten en drinken wat je wil, en vervolgens weer een dag met enkel brood en water. En zo wissel je dagen af, tot je weer op je ideale gewicht bent. Ik kan het iedereen aanbevelen.”

Volg ons nu ook Instagram!