K3 neemt opmerkelijk besluit na vraag van VTM: Dit is er aan de hand
PMN
K3 neemt opmerkelijk besluit na vraag van VTM: Dit is er aan de hand
Foto: Medialaan

K3 heeft een opmerkelijk besluit genomen. De meisjes doen dat na een vraag van VTM.

Klaasje, Marthe en Hanne hebben veel vroeger dan voorzien hun single ‘Bubbel’ uitgebracht. Het nummer verschijnt zaterdagavond al op YouTube. De première krijgt het VTM-Nieuws van 19 uur.

Het nummer ‘Bubbel’ is voor de start van de crisis opgenomen, maar het leunt wel erg dicht aan bij de situatie zoals ze nu is. “Het is een rustig nummer, dat gaat over alleen zijn en mensen missen”, zegt Marthe in Het Nieuwsblad. “We vinden het fijn dat we mensen nu een nieuw nummer kunnen geven waar ze steun in kunnen vinden”, vult Hanne aan.

Ouders en kinderen hebben deze tijden blijkbaar veel aan K3. “Ouders sturen ons filmpjes van kinderen die hun handjes druk aan het wassen zijn of dansen op onze nummers. Ze bedanken ons, omdat ze zo de kinderen bezighouden”, zegt Hanne. “Er zijn ook pubers die sturen dat ze het lastig hebben of eenzaam zijn. En een vrouw liet weten dat ze uit verveling naar onze vlog is beginnen te kijken, en dat we een glimlach op haar gezicht toveren. Dat doet deugd om te horen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.