An Lemmens maakt zeer onaangename ervaring mee en haalt uit: "Die mensen blijven gewoon hun goesting doen"
An Lemmens maakt zeer onaangename ervaring mee en haalt uit: "Die mensen blijven gewoon hun goesting doen"
Foto: Instagram

An Lemmens is op Instagram in haar pen gekropen. De presentatrice deelde een foto met daarbij een lange tekst, waarin ze nog eens benadrukt hoe belangrijk het is dat iedereen zich aan de opgelegde regels houdt.

“Deze foto verwoordt denk ik perfect waar we op dit moment allemaal naar verlangen: ons gewone leven terug oppikken, met vrienden en familie afspreken, samen leuke dingen doen, muziekfestivals afschuimen, cocktails drinken op een zomers terras. Kortom : terug ons goesting doen”, begint An Lemmens haar bericht. “Al een aantal weken houden ook wij thuis ons strikt aan de maatregelen. We verlaten ons huis enkel voor de broodnodige boodschappen, het verzorgen van de dieren en een dagelijkse wandeling met een van de honden.”

De presentatrice geeft toe dat ze bang is. “Ik ben bang omdat mijn vijfjarige dochter heel vaak als een malle in de berm moet springen, of de oprit van een wildvreemde opspurt, omdat er een (vaak meerdere) fietser komt aangespurt alsof zijn leven ervan afhangt. En die 1,5 meter afstand is dan nergens te bespeuren. Gisteren viel Zappa-Rosa met haar fietsje. Dat kan nog wel eens gebeuren. Toen ze op de grond lag, kwam er in de verte een jonge kerel afgefietst. Ik hoorde Zappa-Rosa roepen: ”Afstand!”, maar die jongen snelde haar op een haarbreedte voorbij. Hij kon haar echt op tijd gezien hebben, en haar op een veilige manier aan de andere kant van de straat gepasseerd hebben.”

En zo deelt An nog een recente ervaring die haar met verstomming heeft geslagen. “Toen ik gisteren mijn boodschappen ging doen, stond ik echt stomverbaasd toen er opeens, vlak naast mij, iemand uit hetzelfde rek aardappelen nam. Ik bedoel, ik heb net die zak vast, en op diezelfde seconde tijd, dook er opeens een wildvreemde op die tégen me kwam staan om ook z’n zak te nemen? Ik kan helaas blijven doorgaan en vertellen over de momenten dat, wanneer dit gezin dan tòch z’n veilige 4 muren verlaat, wij verstomd staan over hoeveel mensen er gewoon hun goesting blijven doen, zonder rekening te houden met de geldende maatregelen."

“En ik snap het ergens hè: ons geduld wordt op de proef gesteld, het is mooi weer, we zitten al lang opgesloten. Maar toch moeten we nu meer dan ooit volhouden!”, benadrukt ze. “Onze zorgmedewerkers die op hun tandvlees zitten verdienen dat. Er zijn nog elke dag veel besmettingen, zieken, ziekenhuisopnames en overlijdens.” An sluit haar bericht op een positieve manier af. “Ik wil blijven geloven in ons allemaal. Komaan hè, samen kunnen we dit!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lieve mensen, Deze foto verwoordt denk ik perfect waar we op dit moment allemaal naar verlangen : ons gewone leven terug oppikken, met vrienden en familie afspreken, samen leuke dingen doen, muziekfestivals afschuimen, cocktails drinken op een zomers terras. Kortom : terug ons goesting doen. Al een aantal weken houden ook wij thuis ons strikt aan de maatregelen. We verlaten ons huis enkel voor de broodnodige boodschappen, het verzorgen van de dieren en een dagelijkse wandeling met een van de honden. Maar ik ben bang. Ik ben bang omdat mijn vijfjarige dochter heel vaak als een malle in de berm moet springen, of de oprit van een wildvreemde opspurt, omdat er een (vaak meerdere) fietser komt aangespurt alsof zijn leven ervan afhangt. En die 1,5 meter afstand is dan nergens te bespeuren. Gisteren viel Zappa-Rosa met haar fietsje. Dat kan nog wel eens gebeuren. Toen ze op de grond lag, kwam er in de verte een jonge kerel afgefietst. Ik hoorde Zappa-Rosa roepen :”Afstand!”, maar die jongen snelde haar op een haarbreedte voorbij. Hij kon haar echt op tijd gezien hebben, en haar op een veilige manier aan de andere kant van de straat gepasseerd hebben. Toen ik gisteren mijn boodschappen ging doen, stond ik echt stomverbaasd toen er opeens, vlak naast mij, iemand uit hetzelfde rek aardappelen nam. Ik bedoel, ik heb net die zak vast, en op diezelfde seconde tijd, dook er opeens een wildvreemde op die tégen me kwam staan om ook z’n zak te nemen? Ik kan helaas blijven doorgaan en vertellen over de momenten dat, wanneer dit gezin dan tòch z’n veilige 4 muren verlaat, wij verstomd staan over hoeveel mensen er gewoon hun goesting blijven doen, zonder rekening te houden met de geldende maatregelen. En ik snap het ergens hè : ons geduld wordt op de proef gesteld, het is mooi weer, we zitten al lang opgesloten. Maar toch moeten we nu meer dan ooit volhouden! Onze zorgmedewerkers die op hun tandvlees zitten verdienen dat. Er zijn nog elke dag veel besmettingen, zieken, ziekenhuisopnames en overlijdens. Ik wil blijven geloven in ons allemaal. Komaan hè, samen kunnen we dit! ❤️🙏🏻

Een bericht gedeeld door 𝔸ℕ 𝕃𝔼𝕄𝕄𝔼ℕ𝕊 (@anlemmensofficial) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.