Bart Kaëll schrijft pakkende brief aan zijn moeder: “We denken aan je"

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Nu iedereen wordt opgedragen om in zijn of haar kot te blijven, valt het zwaar om onze geliefden te moeten missen. Bart Kaëll mist zijn moeder Madeleine. Ook al bellen ze elkaar regelmatig, toch schreef Bart haar een pakkende brief zoals in ‘de goeie ouwe tijd’.

“Je zei dat ik me geen zorgen hoef te maken, maar eigenlijk doe ik dat wel in deze coronatijden. Gelukkig heb jij de genen van Mega Mindy!”, begint Bart Käell zijn brief in Story. De zanger hoopt dat zijn moeder geniet van haar tuin. “Ik ben blij dat het lente is, want dan weet ik dat je vooral in de tuin te vinden bent. Bloemen, planten, groenten en fruit krijgen van jou een extra liefdevolle behandeling, zodat zodra corona verleden tijd is, er opnieuw een stukje paradijs te vinden zal zijn in Ename.”

“Jouw jaarlijkse reis die je gepland hebt naar Spanje, zal waarschijnlijk jammer genoeg in het water vallen. Misschien dit najaar? We zullen wel zien… In elk geval, weet dat we aan je denken. Niet alleen Luc en ikzelf, maar vooral de achterkleinkinderen missen je. Probeer zoveel mogelijk te skypen met hen, dan heb je toch contact.” Bart hoopt ten slotte dat zijn moeder onmiddellijk belt als ze iets nodig heeft “Zoals beloofd, hé! En vooral handen wassen en in uw kot blijven”, geeft hij ook nog mee. “Maar met zo’n mooie tuin kan dit voor jou geen probleem zijn!”