Ook seksuologe Lotte Vanwezemael ergert zich aan dit koppel in ‘Blind Getrouwd’: “Ik had hen zo graag eens goed wakker geschud”
Ook seksuologe Lotte Vanwezemael ergert zich aan dit koppel in ‘Blind Getrouwd’: “Ik had hen zo graag eens goed wakker geschud”
Foto: Photonews

Op MNM geeft Lotte Vanwezemael als Seksuolotte al langer antwoorden op alle mogelijke vragen van jongeren rond seks. In Blind Getrouwd maakte ze haar tv-debuut als relatietherapeute. Ook zij zag hoe het bij een aantal koppels dit seizoen bijzonder stroef verliep.

“De koppels zijn bijna als m’n kindjes. Je hoopt dat ze het goed doen met elkaar”, zegt Lotte Vanwezemael in Dag Allemaal. Maar dat is niet evident gebleken. Op de huwelijksreizen van Tati en Lothar en Laura en Sonny liep het eigenlijk al goed mis. “We kunnen hen uiteraard niet de klok rond bij de hand nemen. Dat had één en ander wel in een juiste richting kunnen sturen. Maar anderzijds… ’t Is wel de bedoeling dat het ook zonder ons lukt, hé.”

Ook Lotte dacht net zoals veel kijkesr ook wel eens ‘Pak hem of haar nu toch eens vast!’ “Toen ik vanop afstand te horen kreeg hoe het allemaal liep op de huwelijksreizen, kriebelde het ook. Ik was Tati en Lothar, maar ook Laura en Sonny, zo graag achterna gereisd, om hen gewoon een uurtje te spreken, even wakker te schudden en er opnieuw wat vaart in te krijgen. Maar het is allemaal niet zo evident als het lijkt, hoor.”

Toch vindt Lotte niet dat ze als expert heeft gefaald. “Bij aanvang geloofden wij in élk koppel. Het is niet zo dat Jonah en Winnie, bij wie het uitzonderlijk goed gaat, theoretisch gezien veel beter bij elkaar passen dan de anderen. Nee, niemand past honderd procent bij elkaar. Maar ’t is wel kwestie van dan te werken aan die paar procenten verschil, en ermee te leren omgaan.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.