Koen Wauters houdt voet bij stuk ondanks discussies: “Zita en Nono mogen hun lief niét meer zien”
Koen Wauters houdt voet bij stuk ondanks discussies: “Zita en Nono mogen hun lief niét meer zien”
Foto: Photonews

Nu de lockdown al enkele weken aan de gang is, geeft Koen Wauters in Dag Allemaal toe dat het niet evident is om zijn kinderen Zita en Nono bezig te houden. De papa onthult daarbij ook meteen dat zijn beide kinderen een liefje hebben…

“Zij krijgen via Smartschool best veel taken, vind ik. Maar het is niet gemakkelijk om hen bezig te houden, nee”, zegt Koen Wauters. “Je moet niet proberen om zo’n puber om half negen wakker te maken en te zeggen dat een uur later zijn schooldag begint. Dan kijken ze naar mij en zeggen ze: ‘Ge dwaalt, papa!’”, lacht Koen.

“De alternatieven zijn een wandeling buiten met de honden, en uiteraard de PlayStation. Daar staat normaal gezien een duidelijke limiet op, maar in coronatijden ben ik daar wat milder in. Zita en Nono hebben ook allebei een lief. Maar die mogen ze niet meer zien. Da’s een niet-essentiële verplaatsing he”, aldus Koen. “Dat is bij ons geregeld een punt van discussie, maar ik ben daar liever te streng in dan te laks. Ik wil achteraf niet denken: ‘Had ik maar…’”

Volg Showbizz24 op Instagram

Meer nieuws

Meer nieuws

.