Wendy Van Wanten maakt zichzelf niets wijs: “Onbewust heb ik daar toch angst voor”
PMN
Wendy Van Wanten maakt zichzelf niets wijs: “Onbewust heb ik daar toch angst voor”
Foto: Photonews

Het zijn onzekere tijden voor iedereen. Ook onze Vlaamse artiesten hebben het niet makkelijk. Ze willen niets liever dan weer op het podium te staan, maar de strenge corona-maatregelen belet dit voorlopig.

Wendy Van Wanten kijkt ook uit naar het moment dat ze weer kan gaan optreden. “Ik blijf natuurlijk wel zingen op mijzelf”, licht ze toe in Het Nieuwsblad. “Mijn stem onderhouden en mijn hoge tonen oefenen, dat ben ik aan mijzelf en mijn publiek verplicht.”

“Dus verder doen, positief denken en het beste ervan maken, dat is zowat mijn strategie. En als we willen klagen, denk dan maar aan de mensen die zich opofferen in de zorg. En aan iedereen die ziek wordt of het niet overleeft.”

Dat de ziekte iedereen kan treffen, boezemt Wendy wel angst in. “Onbewust sluipt die angst er toch in. Je kunt jezelf sussen met 'mij overkomt dat niet', maar ik denk dat we nu wel beseffen dat het iederéén kan overkomen. Dus we houden ons aan de regels. We blijven in ons kot en met ons gezin schrappen ons wekelijks uitstapje naar zee.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.