Volgende week in ‘Thuis’: Dokter Ann is razend, Lowie vliegt uit tegen Simonne en Karin stelt haar zoon teleur

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: VRT/Thuis
Volgende week lopen de emoties hoog op in Thuis. Dokter Ann is razend na wat ze te horen krijgt van Tania.

Maandag 6 april

Ann stapt razend de deur uit en Tania is compleet van de kaart. Tom gaat voetballen, samen met Robin en Frank. Nancy heeft een verzoekje voor Femke. Sam en Tim plannen een uitstapje met het gezin.

Dinsdag 7 april

Karin weigert naar haar cliënt te luisteren. Tamara wil dat Bob orde op zaken stelt. Tom is niet blij met zijn onverwacht bezoek. De ongerustheid over Tania steekt de kop op bij Tom en Ann.

Woensdag 8 april

Dries weet Bob en Lowie te verbazen. Emma heeft een date. Tamara krijgt gelijk van haar 'rupsje'. Kobe en Paulien ontvangen een fijne verrassing. Lowie vliegt uit tegen Simonne. Karin en Kobe hebben een diepgaand gesprek.

Donderdag 9 april

Ann kan rekenen op de steun van Simonne en daardoor blijft ze strijdvaardig. Marianne eist van Peter dat hij actie onderneemt. Adil kan zijn relatie niet langer verbergen. Emma heeft genoten van een leuke avond.

Vrijdag 10 april

Ann wijst de uitnodiging van Marianne voor haar paasbrunch af. Frank en Simonne dragen Tom een warm hart toe. Karin stelt haar zoon teleur. Er is een feestje bij Bar Madam en ook Dieter is van de partij.

Tags thuis