Situatie van zijn moeder komt hard binnen bij James Cooke: “Ze heeft het daar moeilijk mee, dat raakt me”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Goed nieuws voor alle fans van Gert Late Night, want vanaf 6 april zijn Gert en James er weer. Het programma zal er anders uitzien dan gewoonlijk. De populaire rubriek ‘Bedgeheimen’ zal ook doorgaan, maar door de omstandigheden in een aangepaste vorm.

In Het Laatste Nieuws vertelt James Cooke dat ze een oplossing hebben gedaan om de Bedgeheimen toch te laten doorgaan. “Ik lig in mijn bed thuis, en mijn praatgast in zijn of haar bed. Via een Skypeverbinding en wat technisch knipwerk gaan we toch samen liggen. Om zo een bedgeheimgevoel te hebben”, aldus James.

“Ik ga daar praten met singles. Ik weet dat eenzaamheid dezer dagen een topic is, want mijn mama is ook alleen en heeft het daar soms moeilijk mee. Dat raakt me”, zegt James. “Dat we voortdurend en overal die social distancing moeten respecteren, is ook voor mij trouwens niet evident. Ik ben een knuffelaar. Dat 'videogechat' ben ik al lang beu. De volgende weken ga ik meer dan ooit moeten chatten, maar in dit geval met een duidelijk doel: de Vlaamse singles laten zien dat ze niet alleen zijn."