David Cantens heeft door coronacrisis zeer opvallende beslissing genomen: “Eindelijk ga ik deze droom realiseren”
David Cantens heeft door coronacrisis zeer opvallende beslissing genomen: “Eindelijk ga ik deze droom realiseren”
Foto: Medialaan

De opnames van Familie werden voor onbepaalde tijd stopgezet. Acteur David Cantens gebruikt deze periode om een reeds lang gekoesterde droom te verwezenlijken.

“Ik wou sowieso wat tijd voor mezelf vrij maken en voor iets waar ik al heel lang van droom. En nu heb ik dus tijd in overvloed en kan ik die droom eindelijk realiseren: een plaat maken”, vertelt David Cantens in Primo. “Ik stelde dit altijd maar uit, maar nu heeft het leven erover beslist: ‘Doe het nu, jong!’ En ik ben eraan begonnen.”

“Ik wil iets heel minimalistisch maken: alleen met piano eigenlijk. En hier en daar wel wat andere klanken en instrumenten, maar héél weinig. Een instrumentale plaat. En ik speel alles zelf. Ik had al wat nummers klaarliggen en ik ben die nu allemaal aan het uitwerken. Er zijn er al zes volledig klaar. Het is geen populaire muziek die ik maak, maar het is wel de bedoeling om die plaat, onder mijn naam, effectief op de markt te gooien.”

“Ik heb nog geen datum op de release geplakt maar ze komt er zeker. Ik wil echter dat ze goed is, dus wil ik de nummers eerst aan nog wat andere mensen laten horen die er verstand van hebben. Maar tja, ik mag niet buiten nu hé”, lacht David.

Meer nieuws

Meer nieuws

.