VTM

Jeroen Van Dyck over ‘Familie’: “Het gaat spannend worden, de kijkers gaan zich nog veel ergeren aan Tony”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Jeroen Van Dyck – de ex van Nathalie Meskens – schittert momenteel in Familie als verpleger Tony. De acteur geniet enorm van zijn rol als slechterik, en belooft de kijkers nog veel spanning.

“Toen ik deze rol aanvaardde wist ik natuurlijk heel goed wat voor iemand Tony zou zijn”, zegt Jeroen Van Dyck in TV Familie. “Mijn personage heeft een zeer donker kantje. Hij wil alleen maar pleasen en goed doen, weliswaar enkel om waardering en complimenten te krijgen. Maar hij gaat daar dus veel te ver in. Eigenlijk is hij een extreme narcist. En dat maakt hem interessant om te spelen.”

“Tony is heel extreem in zijn hunkering naar erkenning. Er gaat nog van alles gebeuren en er moet nog veel uitgeklaard worden. Of hij te maken heeft met de dood van Eulalie en de hartaanval van de Bomma… Dat wordt nog wel helemaal duidelijk. Maar de kijkers kunnen nu al hun vermoedens hebben, natuurlijk. Ja, het wordt nog spannend. De kijkers gaan veel plezier aan Tony beleven. Of misschien beter: ze gaan zich nog veel ergeren aan hem.”