VTM

‘Familie’-acteur Maxime De Winne haalt uit: “Ik word slechtgezind van zulke mensen”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
‘Familie’-acteur Maxime De Winne is momenteel vaak alleen met zijn dochters en zoontje. “Mijn vriendin Laurence is neus-keel-oorarts en is opgeroepen om in het ziekenhuis te werken”, vertelt hij in TV Familie.

“We hebben al een hele tijd geen fysiek contact met onze grootouders”, zegt Maxime De Winne in het weekblad. “Omdat Laurence al voor de lockdown wist dat er iets serieus op ons afkwam. Onze quarantaine duurt dus al wel iets langer dan de officiële. En we houden ons hier strikt aan.”

“Dus ja, nu houd ik me voornamelijk met de kinderen bezig, en voorlopig lukt me dat goed”, gaat Maxime verder. “Ik ben wel een redelijk strenge schoolmeester. Ik zorg ervoor dat ze dagelijks hun schoolwerk en klusjes doen.”

“Eigenlijk vinden we het wel leuk om nu zoveel bij elkaar te zijn. We wonen vlak bij de Gent-brugse Meersen, dus da’s tof. Soms nemen de kinderen hun huiswerk mee naar daar. En gelukkig wonen we dicht bij een winkel. Ik word trouwens slechtgezind van hamsterende mensen, dus mijd ik de drukke winkels zoveel als mogelijk.”