Heel ontroerend wat Niels Destadsbader doet voor zijn mémé: “Om te tonen dat ik toch aan haar denk”
Heel ontroerend wat Niels Destadsbader doet voor zijn mémé: “Om te tonen dat ik toch aan haar denk”
Foto: Photonews

Iris Van Hoof van Radio 2 polste hoe het met Niels Destadsbader gaat in deze coronatijden. Hij bracht op dat moment de groetjes over aan zijn grootmoeder, van achter het raam.

"Ik ben op dit moment aan het zwaaien naar mijn mémé, die achter het raam staat samen met al haar lieve verpleegsters in het woonzorgcentrum. We mogen haar om begrijpelijke redenen geen bezoek brengen nu, dus zoeken we toffe manieren om te tonen dat we toch aan haar denken. We proberen vanuit de tuin af en toe eens te zwaaien. En aangezien ik weet dat ze naar Radio 2 luistert, dacht ik, als jij me nu toch opbelt Iris, dan ga ik ook voor het raam staan", vertelde Niels Destadsbader op Radio 2. “We maken soms ook een filmpje dat de verpleegsters haar dan tonen."

"Het is voor de mémés en pépés niet makkelijk, maar ook voor de verpleegkundigen is het niet simpel. Ik wil daarvoor ook een dikke dankuwel zeggen! Ik zie mijn mémé omringd door 5 verpleegsters aan het raam staan, dus ze is in goede handen", lacht Niels. Ook Niels’ hondje Nona was van de partij. "Zij is ook mee op uitstap, zij mist mémé ook", aldus Niels.

Meer nieuws

Meer nieuws

.