Daphne Paelinck verklapt al iets over wat ‘crazy’ Christine van plan is in ‘Thuis’

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: VRT/Thuis
Vorige week vrijdag maakte Daphne Paelinck met haar personage Christine een verrassende comeback in Thuis. Als dat maar goed komt, want zij heeft mogelijk nog een eitje te pellen met Bob…

Na zeven maanden afwezigheid, is Christine opnieuw opgedoken in Thuis. De kijker krijgt echter niet te horen waar Christine al die maanden zat. “Dat is ook niet nodig”, zegt haar vertolkster Daphne Paelinck in Dag Allemaal. “Het enige wat de fans moeten weten is dat ze op Tinder een match had met Adil. Die twee zijn single en kenden elkaar van vroeger. Ze spraken ondertussen ook al een paar keer af. Adil blijkt verliefd te zijn. En Christine misschien ook wel?”

Of ze smeedt een plannetje om Bob en zijn vrienden het leven zuur te maken… “Dat kan natuurlijk ook”, lacht Daphne. “Christine is ondertussen ook gescheiden van Bob. In zijn woede had hij tegen haar gezegd dat ze het huis dat ze samen gekocht hadden, mocht houden. En daar woont ze nu. Hoe het nu verder moet met haar? Ze blijft in elk geval een pittige dame die graag buiten de lijntjes kleurt en soms heel vreemde uitspraken doet. Ik geniet van haar streken. En hopelijk de kijker ook.”