Kinderen van Stephanie Planckaert begrijpen er niets van: “Mageno is zelfs beginnen huilen”

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Het coronavirus houdt ons allemaal binnen. Wij kunnen dat wel plaatsen, maar voor jonge kinderen is dat soms wel anders. Dat is het geval bij de kinderen van Stephanie Planckaert.

Christa Planckaert leeft toch wel met de schrik dat ze het coronavirus zelf zou krijgen. “Ik loop toch rond met schrik, ja. Ik kan me niet ontspannen en dan geraak ik niet vooruit. Het gaat me soms echt allemaal niet af”, vertelt Christa in TV-Story. 

“Anderzijds moeten we ervoor zorgen dat we niet paniekerig worden. Francesco en Stephanie proberen zo goed mogelijk aan de kinderen uit te leggen wat er gaande is. Die denken dat het oorlog is, ze begrijpen niet waarom we allemaal binnen moeten blijven en ze niet meer met de kinderen van de buren mogen spelen. Mageno is zelfs al in paniek beginnen te huilen.”

Het grijpt Christa erg aan. “Ja, en als deze periode voorbij is ga ik eens goed nadenken over mijn toekomst. Waarom werken wij eigenlijk zo hard? Het kan allemaal op één dag voorbij zijn. Ik wil wat minder gas geven. We doen veel, maar moet dat? We zullen met de familie vergaderen en bekijken waar onze prioriteiten liggen."