Jasmijn Van Hoof geeft fans van Familie weer hoop: “Dan kunnen we het seizoen nog afwerken"
PMN
Jasmijn Van Hoof geeft fans van Familie weer hoop: “Dan kunnen we het seizoen nog afwerken"
Foto: Medialaan

Vanavond start er een nieuwe week van Familie. Hoe zal het verder gaan met Tony? Al begint het stilaan wel op zijn laatste benen te lopen.

De opnames van Familie liggen stil door de coronacrisis. "De kijkcijfers zijn nu heel hoog van Familie. De mensen zijn thuis en hebben tijd om naar tv te kijken. Ik merk het wel. Ik was naar de winkel geweest en heel veel mensen die mij herkende. Ik kijk zelf ook elke dag", reageert Jasmijn Van Hoof bij NRJ.

“Intussen zijn de opnames wel gestopt. Maar wat na 24 april? Niets, voorlopig. Wij weten even weinig als de mensen thuis. Daarna ligt het stil. Het hangt er vanaf wanneer we weer gaan kunnen opstarten. Het is heel druk op de productie. Ik hoop dat we in mei terug kunnen opstarten en dan kunnen we het seizoen nog afwerken zoals gepland staat.”

“Geen seizoensfinale? Zou heel jammer zijn want die is supergoed. Ik denk wel dat VTM er alles aan zal doen om om die seizoensfinale op antenne te krijgen, misschien wat later dan gepland. We gaan ook de bevalling van Hanne moeten missen. Maar ik ben er zeker van dat dat nog op tv gaat komen, maar met wat vertraging. Het huwelijksaanzoek van Guido aan Stefanie komt wel nog op tv."

Meer nieuws

Meer nieuws

.