Nathalie Meskens neemt belangrijke beslissing over haar dochtertje Lima: “Ik kan echt niet wachten”
Nathalie Meskens neemt belangrijke beslissing over haar dochtertje Lima: “Ik kan echt niet wachten”
Foto: VTM

Nathalie Meskens is woensdag voor het eerst mama geworden van een dochtertje. “Dit is de mooiste dag van mijn leven”, schreef de presentatrice op Instagram.

Hoeveel het meisje weegt, hoe groot ze is en of ze natuurlijk of keizerlijk ter wereld kwam, houden de ouders graag privé. Al wees alles twee weken geleden in de richting van een keizersnede. Nathalie en Nadim waren méér dan klaar voor de komst van hun dochter Lima. Zo lag de naam al lang vast. "Nog vóór ik zwanger werd, hadden we die al in gedachten", vertelde Nathalie Meskens voor Nieuwjaar nog aan Het Laatste Nieuws. Lima staat in het Latijn voor 'mythische godin van de ommekeer'.

Omdat papa Nadim – die op Ibiza een bedrijf runt dat exclusieve jachten verhuurt - van Libanese afkomst is en vloeiend Engels spreekt, wordt het kindje tweetalig opgevoed. "Ik kan echt niet wachten tot onze dochter daddy kan zeggen", liet Nathalie onlangs nog verstaan. Het koppel kreeg meteen een resem virtuele felicitaties. "Welkom Lima'tje!", schreef zangeres en boezemvriendin Natalia. Zij beviel op 21 maart van dochtertje Bobbi-Loua.

De kersverse ouders en baby Lima zouden intussen al thuis zijn na de bevalling in het ziekenhuis. "Mama Nathalie, papa Nadim en Lima stellen het opperbest", klinkt het bij VTM. "Ze genieten nu in alle rust van hun kersvers gezinnetje."

Volg Showbizz24 op Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.