VTM

Anouk uit ‘The Voice Kids’ die moeder verloor na tragisch ongeval is vastberaden: “Mama heeft mij altijd zo gesteund, dit wil ik voor haar nog doen”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Op 6 maart overleed de 43-jarige Melanie Taildeman bij een tragisch ongeval met haar bromfiets. Net op die dag zong haar 14-jarige dochter Anouk zich naar een plaats in de 'knock-outs' van 'The Voice Kids'. De opnames van Anouks auditie maakte Melanie nog mee, net als de knock-outs die we vanavond te zien zullen krijgen.

Anouk zelf probeert er ondanks de omstandigheden toch nog naar uit te kijken, naar haar moment in de spotlights. "Ik heb het heel moeilijk gehad", zegt ze in Het Laatste Nieuws. "Maar ik hou me recht. Dankzij de steun van vrienden, en muziek helpt me ook. Da's altijd al m'n uitlaatklep geweest.”

Anouk is vastberaden om haar droom waar te maken. “Mama heeft me steeds zo hard gesteund, ook tijdens m'n 'knock-out'-optreden. Achteraf was ze fier, natuurlijk. En ze keek samen met mij al uit naar wat er na 'The Voice Kids' op m'n pad zou komen. Want dat is duidelijk, ik wil hier verder mee gaan en m'n droom verwezenlijken. 'Jij kan dat', zou mama me zeggen. Ik zal het haar bewijzen ook."