De schrik zit er goed in bij Carmen Pfaff: “Onlangs nog in ziekenhuis beland”
PMN
De schrik zit er goed in bij Carmen Pfaff: “Onlangs nog in ziekenhuis beland”
Foto: Photonews

Heel België zit momenteel in quarantaine. Dat is voor Carmen Pfaff niet anders. Zij zat overigens nog voor de maatregelen al in quarantaine.

“Onlangs ben ik nog in het ziekenhuis beland met een borstbeenontsteeking”, vertelt ze in TV-Story. “Als longpatiënt blijf ik beter binnen, ik wil het gevaar niet opzoeken. Ik zit nu al meer dan twee weken in quarantaine thuis.”

“Ik ben al meer dan twee weken opgesloten, dus zelf loop ik amper gevaar. Ik heb alleen contact met Jean-Marie en hij plant zijn vergaderingen nu meestal via conference calls. Ik laat niemand binnen, mijn poetsvrouwen en andere afspraken heb ik afgebeld. Als ik het stijgende aantal besmettingen zie, maak ik me wel zorgen. Je kan er meestal van genezen, maar dat sommigen eraan sterven, is zeer erg.”

“Jean-Marie en ik zitten nu wat vaker op de sofa, als echte gepensioneerden (lacht). Ik ben stiekem wel blij dat er niet meer elke dag voetbal op tv te zien is. We kijken regelmatig naar films en verder heb ik genoeg klusjes te doen in huis."

Meer nieuws

Meer nieuws

.