Sonny over zijn drastische beslissing om terug apart te gaan wonen: “Daarom moest ik even weg van Laura”
Sonny over zijn drastische beslissing om terug apart te gaan wonen: “Daarom moest ik even weg van Laura”
Foto: VTM

Zondag voerde Sonny in Blind Getrouwd een laatste een noodgreep uit om zijn huwelijk met Laura op de rails te krijgen. “Even weg van Laura, om te zien of dat enig gemis uitlokt”, verduidelijkt hij in Dag Allemaal. Maar er speelt nog wat anders mee: Sonny wil te allen prijze vermijden dat hij weer de man wordt die hij vroeger was.

Zondag zagen de kijkers van Blind Getrouwd hoe Sonny en Laura steeds verder uit elkaar groeien. Het wil niet vlotten tussen de twee. Sonny neemt uiteindelijk de drastische beslissing om tijdelijk de woonst te verlaten.

“Ik wil nog steeds vooruit in onze relatie, hé. Maar zoals het nu ging, zou het niet goed komen", reageert Sonny in Dag Allemaal. "Een dag of twee uit elkaar, ’t leek me geen slecht idee. Om zo dat gevoel van gemis eens op te wekken. Zoals het normaal gaat in het begin van een relatie, hé. Een date en dan wat tijd alleen zodat je ernaar uitkijkt om elkaar terug te zien. Voor ons betekent dit... de resetknop indrukken."

Sonny zei bang te zijn voor wat de neerwaartse spiraal tussen hen met zijn gemoed gaat doen. “Kijk, ik moet goed doen voor Laura en de relatie elke kans geven. Maar ik mag ook mezelf niet uit het oog verliezen. Ik heb in het verleden moeilijke momenten gekend, waarbij ik minder goed in mijn vel zat. Zoals iedereen. De laatste jaren voel ik me echt gelukkig. Dat wou ik niet op het spel zetten.”

Sonny’s vertrek was absoluut geen hartelijk moment. Het leek wel of ze ruzie hadden. “Nee, da’s niet het geval”, zegt Sonny. “Maar er waren te weinig leuke momenten om op te bouwen. Toegegeven, een laatste knuffel zat er op dat moment niet echt in. Het was even op, bij allebei.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.