Laura maakt zich niet populair in 'Blind Getrouwd': "Het minste wat ze bij Sonny zijn vertrek had kunnen doen"
PMN
Laura maakt zich niet populair in 'Blind Getrouwd': "Het minste wat ze bij Sonny zijn vertrek had kunnen doen"
Foto: VTM

Zondagavond was er een nieuwe aflevering van 'Blind Getrouwd'. Het was wel schrikken want Sonny heeft zijn koffers gepakt en is terug bij hem thuis gaan wonen. Tussen Tati en Lothar lijkt het weer wat beter te gaan.

Sonny voelt zich niet gelukkig meer bij Laura. Hij gaat dan ook enkele dagen terug op zijn eigen appartement wonen. De twee hadden op hun huwelijksreis ook al discussie. Het afscheid was koel. "Sorry Laura, kan me niet inbeelden hoe moeilijk het moet zijn maar je kon op z’n minst Sonny wel deftig uitzwaaien in plaats van u plastic zakken bijeen te zoeken", merkt kijkster Lies op.

Tussen Tati en Lothar lijkt het weer wat beter te gaan. Zij hebben besloten om gewoon opnieuw te beginnen tijdens het samenwonen en dat lijkt wel te lukken. Maar populair is Tati niet. "Tati, meiske ge hebt zoveel chance met zo'n brave jongen gelijk Lothar en jij verkloot de boel gewoon ergerlijk mens! Ocharme Lothar, véél te braaf!", luidt het bij iemand.

En iemand anders heeft zijn conclusie over het programma al gemaakt. "Mijn conclusie tot nu toe: trouw met een man. Ongeacht je geslacht, trouw gewoon met een man. Minder problemen. Minder drama. True story."

Meer nieuws

Meer nieuws

.