Coronacrisis heeft zeer vervelende gevolgen voor revalidatie van Willy Sommers na hartoperatie: Dit is er aan de hand
Coronacrisis heeft zeer vervelende gevolgen voor revalidatie van Willy Sommers na hartoperatie: Dit is er aan de hand
Foto: Photonews

Net als veel andere Vlaamse artiesten, heeft ook Willy Sommers zijn optredens moeten annuleren door het coronavirus. Ook het Schlagerfestival waar Willy op het podium had moeten staan, gaat niet door. Maar de coronacrisis heeft nog andere vervelende gevolgen voor Willy. Zijn revalidatie ligt daardoor stil. Dat vertelt hij in Dag Allemaal.

“C’est du jamais vu. Voor het eerst in lange tijd zit ik een weekend gewoon thuis. Cindy heeft al gezegd: ‘We komen niet buiten, ik ga lekker koken en we kijken gezellig samen naar een film.’ Och, het heeft dus nog voordelen”, lacht Willy Sommers in Dag Allemaal. “Ik zit vooral in met mijn muzikanten en de mensen van mijn technische ploeg die nu inkomsten missen.”

“En ook in het dagelijkse leven is het een lastige situatie. Mijn dochter Luna wou met haar klasgenoten Honderd Dagen gaan vieren in Gent. Ik heb haar een berichtje gestuurd dat ze niet mag, want ik vertrouw het niet. De kans op besmetting is té groot.”

“Voor mezelf ben ik niet zo bang, al heb ik onlangs die hartoperatie gehad. Ik zit volop in cardiale revalidatie, en ik ging twee keer per week naar het ziekenhuis om er op de loopband te staan. Maar ik heb net telefoon gehad dat het tot 25 maart stilligt. Vervelend, want ik verzorg mij graag goed en voelde mij daar goed bij”, aldus Willy in Dag Allemaal. “Eigenlijk vind ik het raar dat ze nog geen vaccin hebben. De medische wereld is al zo enorm geëvolueerd, en dan nog worden we door zoiets overrompeld.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.