Bridget Maasland helemaal van streek door André Hazes: “Wat doe jij nou, gek!”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Bridget Maasland heeft in het magazine 'Vrouw' voor het eerst haar verhaal gedaan over de breuk met André Hazes. Bridget ontkent daarin ook het gerucht dat ze in 2014 al eens seks zou gehad hebben met André, op het huwelijk van Patty Brard.

“Waarbij ik met mijn slip op mijn enkels seks met hem zou hebben gehad in het flessenhok. Ik zal je vertellen, ik had corrigerend ondergoed aan op Patty’s huwelijk... dat is echt niet charmant als je dat op je enkels hangt. Volkomen uit de lucht gegrepen”, klinkt het bij Bridget.

“Dré kwam binnen, zette me tegen de muur en gaf me een heftige zoen, vol op mijn mond. Daar was ik helemaal niet van onder de indruk en ook helemaal niet van gediend. Ik was totaal verbouwereerd. ’Wat doe jij nou, gek!’ zei ik tegen hem. That’s it. Dat is er gebeurd, niets meer en niets minder.”

“Daarna hebben we elkaar ook helemaal niet meer gezien. Dus nee, we hebben helemaal niet wild staan zoenen, absoluut niet. Overigens heb ik de schadevergoeding die ik had geëist en wilde overmaken naar Stichting Het Vergeten Kind, alsnog uit eigen zak overgemaakt.”