VTM

Marco Borsato bezorgt Fie (9) onvergetelijke verrassing in ‘The Voice Kids’: Dit heeft hij gedaan

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Vanavond is het alweer de vierde aflevering van The Voice Kids. Daarin krijgt de 9-jarige Fie een grote verrassing van haar idool Marco Borsato.

Vanavond is het alweer de vierde aflevering van The Voice Kids. Daarin krijgt de 9-jarige Fie een grote verrassing van haar idool Marco Borsato. Hij heeft speciaal voor haar een videoboodschap ingesproken.

"Hij is, samen met Niels Destadsbader, mijn grote idool en ik had 'Hoe het danst' gekozen voor mijn auditie", zegt Fie in Het Laatste Nieuws. "Toen ik backstage zat te wachten, kreeg ik een tablet in mijn handen gestopt. Daarop stond een video, waarin Marco me succes wenste.”

“Ik was enorm onder de indruk en vond het een beetje raar dat zo'n bekend iemand dat voor mij deed”, gaat Fie verder. “Hopelijk ontmoet ik hem nog eens in het echt. Een duet zingen zou geweldig zijn. Al zou ik dan héél zenuwachtig zijn en zou het wel een beetje gênant zijn, mocht ik mijn tekst vergeten."

Fie mag nog niet verklappen of ze doorstoot naar de volgende ronde. "Dat vind ik heel moeilijk, want ik kan écht mijn mond niet houden."