Karen Damen over haar zoon Sky: “Dan wil ik hem achter het behang plakken”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
In haar podcast ‘Boeie!’ praat ex-JOE-presentatrice Nathalie Delporte elke maand met een kind dat tien jaar wordt. Recent was dat Sky, zoon van Karen Damen. Ook mama Karen was te gast in de podcast en vertelde er openhartig over de opvoeding van haar zoon. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

“Sky is het mooiste kind op aarde”, zegt fiere mama Karen Damen. “Sky is een heel lieve, gevoelige jongen met een eigen willetje. En een fantastische bos krullen waar hij soms niet blij mee is. En hij is heel intelligent. Sky is mijn trots.” Al heeft Sky altijd wel een antwoord klaar. “Soms is dat heel grappig en plezant, soms zou ik ’m achter het behang plakken”, lacht Karen.

Karen vertelt ook nog dat Sky er wel misbruik van maakt dat zijn mama een softie is. “Als hij drie keer een koekje vraagt en ik zeg ‘nee’, zeg ik na de vierde keer: ‘Och, pak het jong.’ Hij wéét dat gewoon, ik ben totaal niet consequent. Da’s een beetje compenseren voor het schuldgevoel, omdat ik niet veel thuis ben. En dan thuiskomen en zo’n kaartje van iTunes van vijftig euro bij hebben. Ja, da’s het stomste wat je kan doen.”