Nog een zware klap voor Bridget Maasland na breuk met André Hazes: “Ook op dit vlak loopt het niet goed voor haar”
Nog een zware klap voor Bridget Maasland na breuk met André Hazes: “Ook op dit vlak loopt het niet goed voor haar”
Foto: Instagram

TV-presentatrice Bridget Maasland wordt nog steeds bedolven onder haatberichten na haar breuk met André Hazes, en nu nemen ook haar kijkcijfers een flinke duik. Betekent een passionele romance van amper drie maanden het einde van Bridgets tv-carrière?

Bridget Maasland neemt op 2 maart de fakkel over van Patty Brard als presentatrice van ‘Hotter than my daughter’. Momenteel presenteert ze de quiz ‘De Zwakste Schakel’. Bridget ligt op sociale media onder vuur sinds haar relatie met André Hazes, en door de breuk is deze stroom haatberichten zeker niet gaan liggen. Op sociale media regende het uitspraken als ‘We zappen weg als we Bridget op tv zien’, waarna de kijkcijfers van ‘De Zwakste Schakel’ een flinke duik namen.

“Ze moet het met ‘De Zwakste Schakel’ dit jaar wel opnemen tegen sterke programma’s. Maar ze krijgt rake klappen, ja”, beaamt de Nederlandse showbizz- en tv-recensente Angela de Jong. “Veel Nederlanders zien haar als de vrouw die een vaste relatie en een gezin heeft opgeblazen. Voor mannen lijken toch nog steeds andere regels te gelden. André is degene die overspel heeft gepleegd, en toch is zij ‘the woman we love to hate’.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.