Volgende week in Thuis: Rosa reageert emotioneel op nieuws van Kobe, er barst een advocatenstrijd los

door: PMN
Afbeelding bron: Eén
Morgen start er een nieuwe week van Thuis. Wij zetten even op een rijtje wat er allemaal staat te gebeuren.

MAANDAG 24 FEBRUARI
De politie heeft haar handen vol met een nieuwe zaak. Angèle kan enkele sappige roddels vertellen. Eddy en Jacques plagen Adil met zijn nieuwe lief. Judith heeft haar bedenkingen bij de keuzes van Stan. Nancy is in de wolken en maakt tijd voor haar gezin.

DINSDAG 25 FEBRUARI
Nancy verrast Dieter. Angèle krijgt een gulle klant over de vloer. Tom gedraagt zich heel beschermend tegenover zijn moeder. Tamara haalt haar make-upskills vanoder het stof. An geeft Judith enkele tips in verband met Stan.

WOENSDAG 26 FEBRUARI
Karin kan Tom geen sluitende antwoorden geven. Marianne neemt een duidelijk standpunt in. Viv wakkert de bezorgdheid bij Joren nog wat aan. Nancy plant een uitstapje naar zee. Adil krijgt verrassend bezoek. Dries voelt zich schuldig.

DONDERDAG 27 FEBRUARI
Rosa wordt emotioneel wanneer Kobe haar iets belangrijk te vertellen heeft. Waldek kan het niet laten om Adil te blijven plagen. Dries houdt zich aan zijn belofte, maar krijgt wel de nodige sneren naar zijn hoofd geslingerd. Ann confronteert haar broer met wat ze te weten is gekomen.

VRIJDAG 28 FEBRUARI
Een advocatenstrijd barst los. Rosa en Paulien hebben fijne plannen voor vandaag. Leo is eregast in de Withoeve en dat laat hij zich welgevallen. Joren heeft afgesproken met Viv. Eddy en Jacques gebruiken het liefdesleven van Adil als inzet voor hun weddenschap.

Tags thuis