Bom onder relatie van Laura en Sonny uit ‘Blind Getrouwd’: “Ze heeft heel veel schrik dat dit gaat gebeuren”
PMN
Bom onder relatie van Laura en Sonny uit ‘Blind Getrouwd’: “Ze heeft heel veel schrik dat dit gaat gebeuren”
Foto: VTM

Laura en Sonny zijn als eersten getrouwd in ‘Blind Getrouwd’. Het leek al meteen te klikken want Laura vond hem een tijger.

Laura (27) is getrouwd met Sonny (30). Stiefmama Ilse kan wel zeggen dat ze haar stiefdochter na 18 wel heel goed kent. “Wanneer ze ergens voor gaat, doet ze dat voor 200 procent. Maar als het dan mislukt, is de put meestal diep. Hopelijk blijft ze daar nu van bespaard”, bedenkt Ilse ze zich in Dag Allemaal.

“Die jongen vroeg vooraf toch een vrouw met een hoek af? Wel, die heeft hij zeker en vast gekregen. Laura is, hoe zal ik het zeggen... een chaotische, creatieve bom. Geen ochtendmens ook. Je zou haar auto en appartement soms eens moeten zien... Maar ‘t is schattig chaotisch, hoor. Ik ben niet echt bang dat er wrevel van komt.”

“Hij is knap, helemaal haar type, dat is al een goed begin. Toen ik hem voor ’t eerst zag, dacht ik net hetzelfde als Laura: ‘Wat een tijger!’ Maar met Laura kan het alle kanten uit. Ofwel voelt ze zich geweldig op haar gemak bij Sonny, ofwel gaat ze zich wat terugtrekken.” 

“Omdat ze ons mist. Laura zei eerder al dat ze gehecht is aan haar familie. En dat ze snel bang is om in de steek gelaten te worden. En dat begrijp ik helemaal. Dat heeft te maken met wat er vroeger gebeurd is. Negentien jaar geleden heeft ze afscheid moeten nemen van haar mama. Ook voor haar broer was dat een zware klap. Maar ze hebben dat beiden goed verwerkt, vind ik."

Meer nieuws

Meer nieuws

.