VTM

Nuria heeft opvallende bedenking over Laura en Sonny uit ‘Blind Getrouwd’: “Verschrikkelijk, mijn hart breekt als ik het zie”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Blind Getrouwd is aan z’n vijfde jaargang toe. Nuria Gilizintinova (31) werd in het eerste seizoen met succes gekoppeld aan Stijn Van Poucke (41). Zij is onder de indruk van Sonny, die in de eerste aflevering in het huwelijksbootje stapte met Laura.

“Hoe lief is Sonny wel niet?”, merkt Nuria op in Story. “Echt zo’n ideale schoonzoon. Heel aantrekkelijk, een man die over zijn gevoelens kan praten en eerlijk toegeeft dat hij iemand zoekt om zijn leven mee te delen. Ik zie in hem helemaal een rots in de branding voor de mooie Laura. Zij is ontwapenend en ontroerend open en charmant. Wat leef ik met haar mee!”

“Laura’s bijzondere relatie met haar vader en plusmama is prachtig om te zien. En dat ze haar bruidsboeket naar het graf van haar mama zal brengen, doet mijn hart breken. Het doet mij eens te meer beseffen dat we dankbaar moeten zijn voor wat we hebben”, zegt Nuria. “Mijn trouwdag zonder mijn mama beleven... ik kan het me niet voorstellen.”