VTM

Deze bekende actrice maakt binnenkort haar intrede in ‘De Buurtpolitie’

door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Vanaf maandag 24 februari kan je op VTM naar het nieuwe seizoen van ‘De Buurtpolitie’ kijken, het dertiende al. Daarin doet een bekende nieuwkomer haar intrede. TV-Familie had een interview met de actrice.

In het dertiende seizoen van ‘De Buurtpolitie’ zal nieuwkomer Liandra Sadzo (20) te zien zijn als inspecteur Louise Mertens. Deze actrice met Chileense roots was in 2008 Belgisch kampioene hiphop. Ze is bekend van de Ketnet-reeksen ‘D5R’ en het immens populaire ‘#LikeMe’, waarin ze Merel speelt. Met ‘De Buurtpolitie’ neemt Liandra een nieuwe stap in haar acteercarrière.

“Meespelen in ‘De Buurtpolitie’ is toch wel iets dat op mijn bucketlist stond”, zegt Liandra in TV- Familie. “Ik ben zo trots dat ik nu Louise mag spelen, een gedreven jonge agente. Ze is streng maar rechtvaardig en laat niet met zich sollen. Van nature kan ik trouwens zéér slecht tegen onrechtvaardigheid. Louise is wel gereserveerd, een beetje mysterieus zeg maar. Ze lost heel weinig over haar privéleven. Terwijl ik... Ik ben een open boek.”

“Ik ben ook zot van politiereeksen zoals ‘CSI’ en dergelijke. Ook van alles van Marvel trouwens. Ik heb nu weinig tijd om tv te kijken. Maar ’t is zo cool om als agente op de set te staan. Met zo’n uniform voel je je toch ineens anders, hoor. En grappig: als ik nu een agent tegenkom op straat, voel ik een band”, lacht Liandra.