Niels Destadsbader achtervolgd door hardnekkig gerucht: “Hij beleeft romance met deze vrouw”
Niels Destadsbader achtervolgd door hardnekkig gerucht: “Hij beleeft romance met deze vrouw”
Foto: Photonews

Niels Destadsbader is geen open boek wat zijn liefdesleven betreft. Maar met één bepaalde vrouw kan de zanger het alvast bijzonder goed vinden... TV-Familie vraagt zich af of er meer aan de hand is dan enkel vriendschap.

Her en der doet het verhaal de ronde dat Niels Destadsbader iets zou hebben met basketbalspeelster Julie Vanloo (27). “We hebben elkaar leren kennen in de Soeur Sourire, een café in Deerlijk”, vertelde Julie eerder al over haar eerste ontmoeting met Niels. “Het klikte meteen. Een toffe gast, écht. Niels komt vaak kijken naar de Cats.”

Vorige zomer reisde Niels Destadsbader zelfs met de Belgian Cat mee naar New York, voor een vriendschappelijke basketbalmatch tijdens de Aurora Games, een sportevenement voor vrouwen. Over Niels zei Julie toen: “Wij komen heel goed overeen. We wonen op vijf minuten van elkaar in Deerlijk. Niels steunt mij in mijn carrière en ik hem in de zijne.”

“Toen ik vroeg of hij mee wilde gaan naar New York, zei hij direct: ‘Ja natuurlijk, zo cool!’ We hebben dezelfde visie op het leven, namelijk er vol voor gaan. Elke dag opnieuw. Niels is echt down-to-earth, een hele lieve en sympathieke gast. Je kan met hem op café zitten en vergeten dat hij Niels Destadsbader is, maar gewoon Niels van Deerlijk”, aldus Julie.

Romance?

Wat is er nu écht aan de hand tussen Niels Destadsbader en Julie Vanloo? Is dit louter vriendschap, of zijn de twee verliefd? Echt vaak kunnen Julie en Niels elkaar alvast niet zien, aangezien Julie in Australië speelt. Maar ze houden contact via de sociale media. Via Instagram sturen ze regelmatig hartjes naar elkaar. TV-Familie wou weten of er al dan niet sprake is van een romance, en contacteerde daarom Niels’ manager en broer Kevin, maar die wenst niet te reageren op vragen die betrekking hebben op het privéleven van Niels.

(Bron: TV-Familie)

Meer nieuws

Meer nieuws

.