Problemen op komst: ‘Dit koppel dreigt uit elkaar te gaan in Familie’
Problemen op komst: ‘Dit koppel dreigt uit elkaar te gaan in Familie’
Foto: VTM

Guido en Stefanie leken elkaar gevonden te hebben. Maar kijkers van ‘Familie’ zijn er zeker van: dit koppel is gedoemd om uit elkaar te gaan. Dat lezen we in TV-Familie.

Stefanie en Guido leken elkaar gevonden te hebben. Kusjes, verliefde blikken, knuffels, complimentjes: het kon niet op. Maar hun liefde begint serieuze barsten te vertonen. Serieuze barsten. Met Jonas als stoorzender.

De twee vonden elkaar op een moment dat ze vooral troost konden gebruiken. Stefanie had een afschuwelijk drama meegemaakt. Elias probeerde haar op een afschuwelijke manier te vermoorden. Guido, die beleefde in die periode ook iets traumatisch. Zijn bruid Emma liet hem op hun trouwdag staan en verdween met haar minnaar en de kindjes Mila en Milou naar Afrika.

Stefanie en Guido waren bij de start van het huidige ‘Familie’-seizoen twee gewonde zielen. Hun verdriet was scherp. Troost en affectie waren welkom. En dat vonden ze, in elkaars armen. Maar ondertussen duiken de eerste problemen op.

Jaloers

Het is duidelijk hoe dat komt. Guido stelt zich almaar jaloerser op, en hij ergert zich aan Stefanie, die ook wat me-time wil. Guido snapt niet dat zij soms zonder hem op stap wil. Kortom: Guido’s gedrag is voor Stefanie verstikkend. Hij ergert zich bovendien aan de aanwezigheid van Jonas in de buurt van Stefanie.

Guido ziet Jonas als een bedreiging voor zijn relatie met Stefanie. En intussen brokkelt haar liefde voor hem steeds meer af. ‘Familie’-kijkers laten op fansites weten dat Stefanie en Guido gedoemd zijn om uit elkaar te gaan… De tijd zal het moeten uitwijzen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.