Nathalie Meskens blikt vooruit op bevalling: “Dat vind ik heel beangstigend”
Nathalie Meskens blikt vooruit op bevalling: “Dat vind ik heel beangstigend”
Foto: Photonews

Haar zwangerschap houdt Nathalie Meskens (37) niet tegen om te werken. Haar dochtertje is uitgerekend voor volgende maand, maar Nathalie staat met haar bolle buik en hoge hakken te blinken op de set van ‘Beste Kijkers’. De presentatrice had er een gesprek over met Het Laatste Nieuws.

Haar zwangere buikje weerhoudt Nathalie Meskens er niet van om gastvrouw te zijn in ‘Beste Kijkers’, en dit vanavond als voor de 72ste keer. "Als ik één programma met mijn zwangerschap kan combineren, is het dit wel", vertelt Nathalie in Het Laatste Nieuws. "Ik moet niet springen en dansen zoals in 'Wat een jaar'. En omdat elke aflevering de actualiteit van zeven dagen bundelt, is er ook maar één opnamedag per week. Ideaal dus.”

Ook het feit dat ze een comfortabele zwangerschap doormaakt, helpt volgens Nathalie. "Ik heb geen last van misselijkheid en moet niet de hele tijd platliggen", zegt ze. "Ik weet hoe het er bij andere zwangere vrouwen aan toe kan gaan en ik besef dat ik mijn pollekes mag kussen, want ik leid mijn leven zoals ik dat anders ook zou doen. Het enige wat verandert, is het feit dat ik mijn stoel elke week ietsje verder van mijn desk moet schuiven, door mijn buikje.”

Meskens blikt met een dubbel gevoel vooruit op haar bevalling. "Er gaat zoveel veranderen, maar je weet niet precies wat. Dat is beangstigend, maar ook zalig tegelijk. Ik vind het spannend, maar kijk er ook naar uit. Een heel bijzondere combinatie is dat."

(Bron: HLN)

Meer nieuws

Meer nieuws

.