Pommeline neemt drastische beslissing na zware operatie van haar moeder, maar dat breekt haar zuur op

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Chantal, de moeder van Pommeline Tillière, heeft een zware rugoperatie ondergaan. Pommeline moest daardoor noodgedwongen haar tattoo-shop een dag sluiten, maar dat breekt haar zuur op. Dat schrijft TV-Familie deze week.

‘Temptation’ Pommeline heeft het momenteel niet gemakkelijk. Haar mama Chantal heeft een zware rugoperatie ondergaan. Pommeline heeft het zo druk met haar nieuwe tattoozaak, dat ze amper een moment vond om op ziekenbezoek te gaan. Ze nam uiteindelijk de moeilijke beslissing om haar zaak een dag te sluiten, maar dat is haar zuur opgebroken. Dat schrijft TV Familie deze week.

“Waarom open je dan in godsnaam een eigen zaak?!” sneert een boze klant die voor de gesloten deur stond. “Je kan niet je winkel sluiten sluiten om je moeder op te zoeken, hoor... Misschien komen er wel mensen uit Nederland voor jouw zaak, en dan lezen ze daar op een A4′tje met taalfouten dat je er niet bent. Ik geef je twee jaar, dan is je shop dicht.”

Pommeline is er kapot van. “Dit is zo onrespectvol”, zegt Pommeline in het weekblad. “Mijn mama ligt al twee weken in het ziekenhuis en ik heb haar nog niet kunnen bezoeken. Ik heb het zo druk met m’n zaak, ik moet alles alleen doen.” Bovendien lijdt Pommeline zelf aan de darmaandoening colitis ulcerosa, en moet ze zoveel mogelijk stress vermijden.

Platte rust

Mama Chantal ondertussen weer thuis. Ze heeft nog veel pijn en moet van de dokters platte rust nemen. “Ik kan geen vijftien minuten aan een stuk rechtzitten”, zegt ze. “Maar de nodige rust kan veel wonden dichten, hé. De operatie was zwaarder dan gedacht. Ik zit nu van boven tot onder vol met metaal. Ik moet de moed bij elkaar houden en proberen positief te blijven, maar het zijn heel harde noten om te kraken, pfff.”

(Bron: HLN/TV- Familie)