Margot Hallemans deelt straffe video: “Mijn angst voor moeten overwinnen”
PMN
Margot Hallemans deelt straffe video: “Mijn angst voor moeten overwinnen”
Foto: Instagram

Margot Hallemans kennen we als Hanne in Familie. Als is Margot in het echte leven uiteraard niet zwanger, zoals haar personage Hanne.

Margot Hallemans is in het echte leven wel fel bezig met yoga. Op haar Instagram deelde ze een video waar ze op haar hoofd ligt en haar voeten kaarsrecht in de lucht steekt.

“Nee☝🏻, dit is géén video om op te scheppen. Dit is een uitnodiging om jezelf ambitieus uit de dagen, de lat eens een tikje verder te leggen voor jezelf”, legt de actrice uit. “Wat wil je al lang kunnen, maar heb je nooit durven proberen? Waarom laat angst je belemmeren? Doe het gewoon! Wat kan er misgaan?” 

“Neem actie en moedig jezelf aan met je supporterende, innerlijke stem die zegt: “Ik ben iets moeilijks aan het doen, en ik ben trots op mezelf dat ik probeer.” Mislukt het? So what! Op deze heb ik ook maanden geoefend. Maar de wil om het te kunnen nam het over van de angst, dus ik ben blijven proberen.” 

“Yoga geeft me de reminder om elke dag te groeien, om niet te gaan “hangen” in de dingen. Blijf wel lief, zonder oordeel. Note to self: wees zacht, niet zwak. Wees sterk, maar niet hard. C’mon, you got this!👊🏻 (Pls🙏🏻, laat me meegenieten van het resultaat door me te taggen. Benieuwd!)"

Dit bericht bekijken op Instagram

#CANYOUBEATME Nee☝🏻, dit is géén video om op te scheppen. Dit is een uitnodiging om jezelf ambitieus uit de dagen, de lat eens een tikje verder te leggen voor jezelf. Wat wil je al lang kunnen, maar heb je nooit durven proberen? Waarom laat angst je belemmeren? Doe het gewoon! Wat kan er misgaan? Neem actie en moedig jezelf aan met je supporterende, innerlijke stem die zegt “Ik ben iets moeilijks aan het doen, en ik ben trots op mezelf dat ik probeer.” Mislukt het? So what! Op deze heb ik ook maanden geoefend. Maar de wil om het te kunnen nam het over van de angst, dus ik ben blijven proberen. Yoga geeft me de reminder om elke dag te groeien, om niet te gaan “hangen” in de dingen. Blijf wel lief, zonder oordeel. Note to self: wees zacht, niet zwak. Wees sterk, maar niet hard. C’mon, you got this!👊🏻 (Pls🙏🏻, laat me meegenieten van het resultaat door me te taggen. Benieuwd!) #playfulheadstand #yogi #grenzenverleggen #creer #weestrots #probeer #canyoubeatme

Een bericht gedeeld door Margot Hallemans (@margothallemans) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.