Jeroen Meus openhartig over moeilijke periodes in zijn relatie: “Dat is spartelen”
Jeroen Meus openhartig over moeilijke periodes in zijn relatie: “Dat is spartelen”
Foto: Photonews

Jeroen Meus kreeg in 2019 enkele stevige klappen toen hij hoorde dat zijn broer kanker heeft, en zijn zaak Würst over de kop ging. De tv-chef kon gelukkig rekenen op de steun van zijn vrouw Stéphanie.

“2019 was een jaar van uitersten. Het eerste deel was fantastisch. Je weet dat mijn vrouw en ik een ivf-traject hebben afgelegd. Een tijd geleden kenden we nog eens pril geluk. Dat helaas afgebroken is. Toen heb ik beslist: dan gaan we zo veel mogelijk reizen. Van het leven profiteren, onder ons drietjes. Een maand naar Thailand, naar Zuid-Afrika, het noorderlicht in Lapland. Op een bepaald moment waren we in Spanje, en toen kwam het bericht dat mijn broer ziek was. Was dat dan een slecht jaar? Nee”, aldus Jeroen Meus in Dag Allemaal.

De chef kon rekenen op de steun van zijn vrouw Stéphanie. “Ik heb een zalig gezin. Steph en ik hebben ook onze moeilijkere periodes, daar heb ik nooit een geheim van gemaakt. Maar wij overleven die altijd goed. En als je zo’n periode doorspartelt, word je daarvoor beloond. Je leert elkaar ook beter kennen. Als we nu een discussie hebben, dan zegt de ene al eens gemakkelijk dat de ander gelijk heeft. Dat was vroeger, euh, niet altijd het geval”, lacht Jeroen. “Steph en ik, wij kennen elkaar door en door.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.