Volgende week in Thuis: Frank lucht zijn hart bij Tom, maar dat loopt niet goed af
PMN
Volgende week in Thuis: Frank lucht zijn hart bij Tom, maar dat loopt niet goed af
Foto: Eén

Morgen starten we aan een nieuwe week van Thuis. Wat er allemaal te gebeuren staat, kan je bij Showbizz24 vandaag al lezen.

MAANDAG 17 FEBRUARI
Waldek geeft Adil datingadvies. Sam geniet nog na van haar Valentijnsavond. Angèle bruist van de energie en zit vol goede ideeën. Joren maakt zich zorgen om Viv, die volgens hem te veel hooi op haar vork neemt.

DINSDAG 18 FEBRUARI
Marianne wil er er even tussenuit, maar het liefst niet alleen. Stand doet Judith een voorstel. Nancy weigert zichzelf gewonnen te geven. Kobe en Paulien hebben een dieper gesprek over hun toekomst en de stappen die ze daarin willen zetten.

WOENSDAG 19 FEBRUARI
Nancy botst op de complexiteit van het leven. Jacques en Paulien kunnen het goed met elkaar vinden. Judith loopt langs bij Tom: ze moeten even praten over Stan. Lowie vreest dat er veel verandering zal komen bij Bowie. Frank maakt zich serieuze zorgen over Robin.

DONDERDAG 19 FEBRUARI
Nancy gelooft in zichzelf, tot ze een gesprek met Eddy heeft. Jacques heeft af te rekenen met stress. Frank lucht zijn hart bij Tom, maar dat dat schiet bij hem in het verkeerde keelgat. Het is kaartavond in de Withoeve. Adil heeft een date.

VRIJDAG 20 FEBRUARI
Adil kan een moment al zijn zorgen vergeten. Karin stormt woest en dronken bij Tom de deur uit en dat terwijl haar zoon net op zoek is naar haar. Dries moet een belangrijke klant teleurstellen. Paulien wil Lowie iets vragen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.