Intensief contact van Marco Borsato met deze vrouw roept vragen op: “Hij reageert op elke Instagrampost en noemt haar prachtig”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Marco Borsato en Leontine Ruiters zijn uit elkaar. De zanger heeft de laatste tijd verdacht veel contact met een bepaalde vrouw. Dat schrijft TV Familie.

Marco Borsato en Leontine hebben een punt gezet achter hun huwelijk. Zijn affaire met pianiste Iris Hond zou de druppel geweest zijn. Iris zou overigens niet Marco’s enige pleziertje geweest zijn tijdens zijn huwelijk met Leontine. Er duiken geruchten op over een avontuurtje met de 22-jarige zangeres Maan de Steenwinkel.

Ook het feit dat Marco op zowat elke Instagrampost van Denise Boekhoff reageert, de vrouw met wie hij acht jaar samen was voor Leontine, roept vragen op. Toen Marco en Denise in 1996 uit elkaar gingen, was hij daar kapot van. In 2004 kregen ze weer contact, net toen Leontine en Marco huwelijksproblemen hadden.

Het contact tussen de zanger en zijn ex Denise is nu volgens de Nederlandse Story intenser geworden. Marco post naar verluidt berichten als ‘Jij bent nog steeds prachtig’ op Denises privé-Instagramaccount.

(Bron: TV Familie)