Hilde De Baerdemaeker en haar man Pieter hebben een opvallend besluit genomen
Hilde De Baerdemaeker en haar man Pieter hebben een opvallend besluit genomen
Foto: Photonews

Hilde De Baerdemaeker doet vrijdagavond haar herintrede in Familie. Ze komt oog in oog te staan met haar ex Benny.

Nu Hilde De Baerdemaeker weer op de set van Familie staat, heeft ze weer meer werk op haar bord. Toch is ze vastbesloten: ze wil meer qualitytime met haar man Pieter. “Elke week plannen we minstens één avond die echt voor ons is. Dan doen we waar we zin in hebben: naar een restaurantje, of de cinema, of vroeg naar bed. Of juist niet. Het is heel belangrijk dat je dicht bij elkaar blijft”, vertelt Hilde in Dag Allemaal.

Ook met Valentijn doen ze iets speciaals. “Valentijn staat geblokkeerd in de agenda. Pieter en ik vieren onze liefde regelmatig hoor, niet alleen op die ene dag. Elk jaar gaan we er ook een weekje met ons tweetjes tussenuit. Ik vind het superfijn om dat te hebben, naast de vakanties met de kinderen. Om beurten verrassen we elkaar met zo’n trip.”

Pieter is volgens Hilde heel romantisch. “Hij gaat soms met twee van de vier kinderen in de voormiddag naar de markt en komt thuis met een groot boeket bloemen. Dan kan mijn weekend niet meer stuk. En omgekeerd geef ik Pieter ook graag af en toe een cadeautje.”

Januari probeerden Hilde en Pieter alcoholvrij door te brengen. “Ik beken: ik heb twee keer gezondigd met een half glaasje bubbels, en Pieter ook wel een keertje, denk ik. Maar de intentie was er en het is ons al bij al goed gelukt. Met Valentijn kan er dan wel een glaasje bubbels vanaf.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.