Dat komt aan: Monique Westenberg geeft pijnlijke steek aan moeder van haar ex André Hazes

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Monique Westenberg geniet samen met haar zoontje André van een zonnige vakantie op Curaçao. De ex van André Hazes verweerde zich fel tegen kritiek op Instagram. Dat schrijft RTL Boulevard.

Monique Westenberg kreeg op Instagram te maken met een volger die haar persoonlijk aanviel in een reactie. Dat schrijft het Nederlandse RTL Boulevard. De blondine werd door de volger in kwestie hard aangepakt nadat ze een foto gepost gehad waarin ze te zien is in een T-shirt uit de kledinglijn van haar ex André Hazes. Ook Moniques ex-schoonmoeder Rachel werd erbij betrokken.

"Wat ben jij een aanstelster. Ik zie je nog in een interview geïntroduceerd worden als de nieuwe vriendin van André. Wat wist jij toen al goed waar je je in ging begeven. Totaal uitgedacht om jezelf een podium te geven. De nieuwe Rachel Hazes. En nu alle medelijden proberen op te wekken en de heilige Maria spelen. Ondertussen genietend van je bekendheid. Ik heb jou zo door”, sneert de volger Monique toe.

De blondine hield het er niet bij en reageerde als volgt op de zure reactie: "Mocht ze willen." Het is algemeen geweten dat het tussen Monique en ex-schoonmoeder Rachel nooit geboterd heeft. Boze tongen beweren zelfs dat Monique de reden van de tijdelijke breuk tussen André en zijn moeder zou zijn geweest.