Jeroen Van Dyck ziet het niet meer zitten en neemt noodgedwongen ingrijpende beslissing: “Ik stop ermee”
Jeroen Van Dyck ziet het niet meer zitten en neemt noodgedwongen ingrijpende beslissing: “Ik stop ermee”
Foto: Photonews

Acteur Jeroen Van Dyck heeft noodgedwongen een erg drastische beslissing genomen. Hij geeft twee weken voor de première forfait voor de musical ‘Mamma Mia!’. Dat schreef de Showbizzsite woensdag.

Jeroen Van Dyck laat zich op eigen verzoek, en met goedkeuring van de producent en regisseur Stany Crets, vervangen in de musical ‘Mamma Mia!’. Dat meldt de Showbizzsite.

“Musical is een vak apart en hoe hard ik vooraf ook uitkeek naar mijn debuut, geef ik graag toe dat ik het allemaal wat heb onderschat. Naarmate de première naderde was het voor mij steeds lastiger om dit avontuur te combineren met mijn andere activiteiten. Ik ben het team dankbaar voor het begrip en in overleg besloten we om voor mijn gemoedsrust de samenwerking te beëindigen”, zegt Jeroen.

Acteur Govert Deploige, die al te zien was in ondere andere ‘Thuis’, ‘Familie’ en ‘W817’, neemt volgens de Shobwizzsite Jeroens plaats in. Hij vertolkt vanaf 22 februari de rol van Harry.

“Hij was beschikbaar en zag de rol van Harry in ‘Mamma Mia!’ meteen zitten. Het is nooit makkelijk om in de laatste rechte lijn naar de try-outs en première in te vallen, maar Govert heeft zoveel ervaring en talent, dat het vanaf de eerste seconde klikte met de productie, die hem inmiddels warm heeft onthaald en stevig in hun armen heeft gesloten. Hij gaat dat goed doen, we hebben er alle vertrouwen in”, klinkt het bij de producent.

Meer nieuws

Meer nieuws

.