Ingewijden verklappen grootse plannen van Harry en Meghan: “Ze willen daar miljoenen mee verdienen”
Ingewijden verklappen grootse plannen van Harry en Meghan: “Ze willen daar miljoenen mee verdienen”
Foto: Photonews

Prins Harry gaat een opvallende samenwerking aan. Hij zou naar verluidt in gesprek zijn met een bank. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Prins Harry en Meghan Markle hebben sinds vorige maand een stapje terug gezet binnen het Britse koningshuis. Nu wordt ook meer en meer duidelijk waarmee zij hun tijd nu gaan vullen. Een insider beweert in de Britse krant Daily Mirror dat de prins in gesprek zou zijn met de Amerikaanse bank Goldman Sachs, dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Harry zou al in november vorig jaar met de bank rond de tafel zijn gaan zitten. Goldman Sachs zou zijn gastsprekers niet betalen voor hun bijdrage, maar door hun naam te verbinden aan het merk zouden ze wel flink kunnen verdienen aan een samenwerking.

Harry en Meghan waren vorige week al aanwezig bij een evenement van een andere grote bank in Miami. Naar verluidt kreeg het koppel daar meer dan 500.000 dollar voor. “Meghan en Harry zijn van plan om miljoenen te verdienen binnen de bedrijfswereld”, klinkt het bij insiders. “Goede connecties zijn daarom van levensbelang.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.