Dana Winner heeft groot nieuws te melden: “Grootste show uit mijn carrière”
PMN

Zaterdag 31 oktober zal een speciale dag worden voor Dana Winner. Dan geeft ze een concert in het Antwerpse Sportpaleis.

Voor ‘One Night Only – Dana Winner Invites’ nodigt Dana Winner een aantal muzikale gastartiesten uit waaronder alvast ’s werelds grootste klassieke zanggroep, IL DIVO.
 
“Deze show wordt nóg grootser, mooier, maar zeker ook intiemer én indrukwekkender dan alles wat ik tot op heden heb gedaan! Om het podium te mogen delen met onder andere IL DIVO is natuurlijk een droom die uitkomt.”
 
“Zij stonden zelf al in het Sportpaleis en in Vorst Nationaal en traden eerder op met supersterren als Barbra Streisand en Céline Dion. Ik beschouw het dan ook echt als een eer om dat lijstje te mogen vervoegen op 31 oktober", laat Dana Winner opgetogen weten.

"Grootste show ooit"
Het bekroonde internationale vocale kwartet IL DIVO komt 31 oktober 2020 opnieuw naar Antwerpen voor een uitgebreid gastoptreden tijdens én met Dana Winner in het Sportpaleis! De vier heren werden 15 jaar geleden ontdekt door Simon Cowell, groeiden uit tot een van de best verkopende groepen ooit binnen de klassieke muziek en zongen reeds voor Barack Obama en Queen Elizabeth II.

“Dit wordt wellicht de grootste show in mijn carrière dus voor die gelegenheid mag ik de komende maanden ook nog enkele andere gastartiesten bekendmaken. Het wordt een magische en onvergetelijke avond met een terugblik naar de hits van vroeger en ook met materiaal uit het nieuwe album waar we nu volop aan het werken zijn”, besluit Dana Winner zelf.

Meer nieuws

Meer nieuws

.