Ook radiopresentator Sven Ornelis heeft problemen met storm Ciara: “Ik ben er niet gerust in”
PMN
Ook radiopresentator Sven Ornelis heeft problemen met storm Ciara: “Ik ben er niet gerust in”
Foto: Photonews

Storm Ciara zal alleen nog maar in snelheid toenemen. Het hoogtepunt van de storm wordt pas vanavond en vannacht verwacht.

Sven Ornelis dreigt ook een slachtoffer te worden van storm Ciara. De radiopresentator van Joe zit momenteel in zijn buitenverblijf in Barcelona. Hij hoopt dat er niet nog meer vluchten naar Brussel afgelast worden.

“Ik ben er niet helemaal gerust op”, schrijft hij op zijn blog. “Ik kan vanuit Barcelona de omvang en de hevigheid van de storm niet zo goed inschatten. Maar ik moet vanavond dus wel terugvliegen. We nemen de vlucht van halftien, landen dus in principe iets over elf op Brussels Airport. Maar als de storm echt zo zwaar is dat de vluchten vertragingen zouden kunnen oplopen, of zelfs afgelast worden, dan raak ik niet terug.”

Allereerste keer
“Ik hoop dat ik terug geraak”, klinkt het. “Het zou overmacht zijn natuurlijk, en het zou me dan wel een nachtje Barcelona extra opleveren. Maar het zou ook de allereerste keer zijn dat ik een ochtendshow op Joe zou missen.” 

“Ik ben (hout vasthouden) de afgelopen bijna vier seizoenen nog geen enkele keer door ziekte thuis moeten blijven. Iets wat me overigens bij q-music, in die 15 jaar dat ik daar de ochtend deed ook maar 1 of 2 keer overkomen is. Morgen de ochtendshow missen door de storm zou dus echt stom zijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.