Zwangere Nathalie Meskens “Vermoeiend, zwaar en heel heftig”
PMN
Zwangere Nathalie Meskens “Vermoeiend, zwaar en heel heftig”
Foto: Medialaan

Nathalie Meskens dook afgelopen donderdag op in de MIA’S. Samen met haar, ook al zwangere, vriendin Natalia mocht ze een MIA uitreiken.

Nathalie Meskens is helemaal klaar om mama te worden. “Ik het zoveel zin in een ander soort leven dan een leven dat enkel over mij gaat, of over mij en mijn lief, en de mensen rondom ons”, legt Nathalie uit in Het Nieuwsblad.

“En ik ben heel dankbaar dat het gelukt is. Want ik ben inmiddels ook al 37. Op het moment dat mijn lijf klaar was voor kinderen, was ik er niet klaar voor. Ik krijg ook veel horrorverhalen te horen van vrouwen die zeer veel moeten ondernemen om zwanger te raken en dan soms nog zonder succes.”

“Ik ben heel benieuwd en heb er veel goesting in. Iedereen blijft me ook maar waarschuwen: hou er wel rekening mee dat alles verandert. Dan denk ik: maar dat is toch juist leuk dat alles verandert? Dat is toch het mooie eraan?”

“Natuurlijk zal het ook vermoeiend, heftig en zwaar zijn. Laat die verandering maar komen, hoe eng ik het soms ook zal vinden. Want je ziet dan wel de kinderen bij je vrienden of in de familie, maar hoe zal het zijn, 24 op 24, daar heb je geen idee van.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.