Koppel neemt groot risico in nieuw seizoen ‘Temptation Island’: ‘Al twee keer betrapt’

door: PMN
Afbeelding bron: SBS
Binnenkort start er een nieuw seizoen van ‘Temptation Isand’. Er nemen vier koppels deel dit seizoen.

Eén van hen zijn Roshina en Karim. Het Nederlandse koppel neemt een groot risico door deel te nemen aan ‘ Temptation Island’. Karim werd in het verleden al meermaals op overspel.

Roshina en Karim zijn gek op elkaar, maar het wil hen maar niet lukken om een stabiele relatie op te bouwen.  Karim werkt als personal trainer en ook hier wordt Roshina haar vertrouwen vaak op de proef gesteld, Roshina zelf is commercieel ondersteuner. 

Ze zijn al tweeënhalfjaar samen en wonen samen,  maar hun relatie liep niet altijd over rozen. Vanwege enkele misstappen van Karim in het verleden is het voor Roshina haast onmogelijk geworden om hem nog te vertrouwen. In het begin van hun relatie at Karim namelijk van twee walletjes. Roshina heeft Karim daarenboven ook betrapt op  een online datingprofiel en webcamseks. 

Karim wil Roshina laten zien dat ze echt wel de ware is voor hem. Ze zien Temptation Island dan ook als een kans om het vertrouwen  in de relatie terug op te bouwen. Extra Karim mag zelf bepalen hoe ver hij gaat, Roshina wil alleen maar dat hij respect toont naar haar toe.