Echtgenote van Bart De Pauw neemt drastisch besluit over hun huwelijk
Echtgenote van Bart De Pauw neemt drastisch besluit over hun huwelijk
Foto: Photonews

In november 2017 zette de VRT de samenwerking met Bart De Pauw stop, nadat hij werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Over ‘de zaak-Bart De Pauw’ is tweeënhalf jaar later nog altijd weinig geweten. Maar zijn huwelijk heeft de storm alvast wel doorstaan. Dat vertelt een intimus van Bart in Dag Allemaal.

Een intimus van Bart De Pauw, die recent nog nauw contact met hem had, spreekt in Dag Allemaal tegen dat de zaak-De Pauw alleen maar verliezers kent. “Er is weinig fraais aan dit dossier”, klinkt het. “En er zíjn veel verliezers in dit verhaal. Maar er is ook een winnaar. En dat is het huwelijk van Bart met Ines. Dat heeft de storm wel met glans doorstaan. Zij staat nog altijd achter hem.”

Barts echtgenote Ines De Vos kreeg overigens de weinig benijdenswaardige taak om Koeken Troef! door deze tumultueuze tijden te loodsen. Bart besloot om alle banden met z’n productiehuis door te knippen. Al blijft hij prominent aanwezig op de bedrijfssite, tot vandaag heeft hij geen enkele officiële functie binnen Koeken Troef! Ines is al zaakvoerder van bij zijn vertrek en moest het bedrijf reorganiseren door een terugval aan opdrachten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.